Introductietraject

Voordat je mee kan doen met de groepslessen, volg je eerst drie sessies van 1 à 1,5 uur personal training. Deze sessies bereiden je goed voor op wat er in de groepslessen van je gevraagd wordt.

De sessies staan in het teken van:
- Educatie over CrossFit, trainingen, gezondheid, blessures, voeding & supplementen.
- Het aanleren van de fundamentele bewegingen van CrossFit. 
- De huidige belastbaarheid van jouw lichaam leren kennen.

Waarom een introductietraject?

Wij vinden het belangrijk dat je veilig en verantwoord start aan de reguliere groepslessen. Het aanleren van technische bewegingen zoals een deadlift, pull-up of clean kost tijd. Onvoorbereid starten verhoogd het risico op blessures. In het traject besteden we daarom uitgebreid tijd om diverse high-skill bewegingen door te nemen. Na de sessies hebben we een goed beeld van wie je bent, hoe je beweegt en waar we rekening mee moeten houden. Zo kunnen we jou beter coachen en kun jij met vertrouwen beginnen aan de lessen!

De kosten voor alle drie de sessies inclusief inschrijving zijn: €74,99* eenmalig.
* 50% van het bedrag (€37,50) ontvang je retour wanneer je binnen 2 weken na het introductietraject inschrijft voor een abonnement.

Al ooit eerder een introductietraject gevolgd bij een CrossFit Box? Dan volg je een kennismaking en beoordelings-sessie. De kosten voor deze eenmalige-sessie inclusief inschrijving zijn: €29,99.